Jun 27, 2009

Lets Donate & Buy at PBSM - RC Shop

You have no idea of what to do with your old stuffs - clothes, shoes, books, electrical items or whatever that you want to get it out from your room/house?

Okays lovely people, i just want to add another option of what to do with the things you want to give or throw away. Please consider to donate it to the Persatuan Bulan Sabit Merah, PBSM (Red Crescent).

(i went to this place like banyak kali sangat and always wanted to blog about the place but asyik lupa sampai la terbaca about it in Kosmo! Online)


The PBSM HQ is situated at Jalan Nipah off Jalan Ampang, Kuala Lumpur. Kat PBSM ni ada satu kedai named Donate & Buy RC Shop. The main purpose of the shop is for fund raising which the money will be used for any PBSM activities.


The concept of the RC shop is to donate and to buy. You can donate like almost everything - clothes, books, magazines, shoes, electrical, sport and kitchen stuffs etc. Then the things you donate will be sold to the public at the RC shop.

So sesiapa yang dah memderma, boleh juga melihat2 apa yang ada dalam kedai itu untuk dibeli sekiranya berkenan di hati. Lagi2 dalam zaman ekonomi gawat ini, kita kena berjimat cermat dan tidak membazir. ok, ayat tu ayat poyo sangat sbb x praktik kan pon. ;p

for those yang tak biasa or tak suka or tak gemar pakai second hand/garage/bundle stuffs, ok la then, xperlu lah beli. but you can still donate right. there are still a lot of people yang teringin nak pakai barang berjenama or cantik but tak mampu nak beli yang baru, kan. plus, the money of the things you donate will go to charity jugak. dapat pahala kan. ;)

lets us see apa yang ada dalam RC shop itu....

jadi model jap ;p


but this is not all. ada bahagian hiasan dalam rumah & furniture x snap gambar. lupa pulak. huhu~ and banyak barang branded jugak here. There got one Robinson punye tempat letak kek yang baru yang cantik. orang PBSM kate sbb tu barang reject (maybe ada retak sikit yang x obvious), then they hantar ke PBSM untuk di jual.

"Adakalanya syarikat-syarikat terkemuka, kompleks beli-belah atau gudang-gudang pakaian juga akan mendermakan produk dan barang baru ke PBSM untuk tujuan itu.RC Shop menarik setiap lapisan masyarakat, bukan sahaja masyarakat tempatan bahkan golongan ekspatriat dan warga asing. Mereka juga tidak ketinggalan membeli-belah pada harga yang jauh lebih rendah daripada yang terdapat di pasaran" - Suhana Mohamed Salleh, Pengurus Komunikasi PBSM
(sumber:Kosmo! online)


just a reminder, kalau nak beli baju ke apa2, sila pilih mengikut kesesuaian saiz anda, jangan jadi begini ok...

hahaha!

So people.....

... lets donate & buy!!

xoxo

Jun 22, 2009

Life's a climb, but the view is great.




I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith


(The Climb; Miley Cyrus.)



To hear this song right this moment kinda helpful. It'd been a few weeks yang sangat malas nak buat kerja, baca journal or write the paper i was asked to. I see myself down lately. Come on, bubbles! u know u can do it! Sila merajinkan diri semula okeh!

"Life's a climb. But the view is great."


p/s: x rugi rasa menemani bdk yg nak sgt tgk hannah montana itu. nice story and nice songs.
pas movie makan sedap plak ;p

Jun 16, 2009

Seremban trip with the girlfriends

As planned, Saturday is the Seremban Road Trip day with the girlfriendssssssss!!!!! wohooooo!!
Me, Baiti & Nadia should be going in one car, but Nads got problem when the train from Kelantan stopped at Gemas for hours and she couldn't make it to arrive in KL on time, so we asked her to wait for us at Seremban. See Nads, we love u and we love to have you with us, tau. Kami sanggup meredah pekan Seremban untuk kamu! hehe

Went to Nads' house to take her baju kurung and then went to Baiti's and tunggu the other car - Eda's with Sharmi & Sharifah - at Sg.Besi tol exit.


B's taking directions to Nads' friend's house

Kenderaan yang agak banyak di jalan raya

Itu mereka!

Oh, Hanie & Fadil jumpe kat rumah Aira terus. They went to Melaka first for another kenduri.
They arrived at Aira's house just nice dgn kitorg sampai, mase tgh cari2 parking.

Hanie, aira,Fadil,Sha
Nads,Baiti,me,Sharmi,Eda

Sesi mengambil berkat gambar ;p



Then, after kekenyangan memakan nasi minyak dgn rendang yang sedap (Alhamdulillah..) we went to find surau but, after 2 surau yg 1 sedang diubahsuai & 1 berkunci, we decided to just go back to Seremban town, find a masjid or surau there. We end up pergi surau Seremban Parade je. Senang. Then, starbucking & gossiping. ;p



*hugs*
*kisses*

balik dr Seremban, the girlfriends meneruskan langkah ke karaoke. but i didn't join them. sangat penat. plus the next day dah ada plan with my mum nak keluar. so i need some rest, kang x larat plak keluar esok kan.

so happy dpt kumpul semua yang masing2 sudah membusykan diri dgn kerjaya masing2. ;)

Jun 11, 2009

Hujung minggu datang lagi....!!!

Kesibukan & keserabutan & kekurang-sihatan seminggu dua telah dipulihkan dengan hujung minggu yang agak menarik, minggu lepas.

On Saturday, went out with Azza and Nurul to Jusco Perda, eat nice healthy foods at Johny's and watched Terminator Salvation. And dengan baiknya, saya tidak membeli belah. Good job, Julia! =D

The next day, ikut Cik Siti Salmi ke rumah beliau di Sungai Batu,Pulau Pinang with Amalina and 2 juniors - Aza & Tini. Kami telah di hidangkan dengan laksa, manggis & durian. Yummmyyyy!!

Tuan Cik Rumah - Siti Salmi

Jangan jeles dengan makanan yang yummy ini... ;p

Rumah Cik Salmi ada pantai yang cantik, in a walking distance ok! So bila rasa nak mandi laut, u can just walk there. tak ke cool begitu. if it's me nak mandi laut semasa di rumah, i need to go to PD kot paling dekat. like by car and hours of driving. huhuhu~ but we didn't go to swim pon. pergi camwhoring dan melayan perasaan sahaja. hehe

Lombong yg tak di ketahui namanya

Introducing...
Ama, Aza, Salmi, Tini & bubbles yang comel

Dan kemudian kami ke kawasan nelayan-nelayan. ada satu macam jeti, yang boleh jalan ke tengah (x la tengah sangat) laut. serius macam best (okeh ini adalah ayat orang2 yg tak pernah/kurang ke tempat2 begini yer)!!! but honestly this is one of the beautiful places in Penang that i've never been before. i might have been here before, if i didn't miss salmi's bro's wedding. hehe

me likey!!

next destination, Feringhi night market - atas permintaan junior kami yg x pernah sampai ke sini.. kami kan senior yang baik. ;p and once again, no shopping. double good job, Julia!! *big big grin*


and before heading back to campus, we had a great dinner at Kapitan.


that was last weekend. and this weekend......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
i'm HOME!!!!!!
in fact, i AM at home now. yayyyyyy!!
tomorow i'm going to Seremban. Aira, we're coming!!!
it felt good to see Nurin & Harris right after sampai KL semalam. miss them both much.
up till now, no activity for today. but might be going out kot kejap lagi. tgk mood la. haha


p/s:
miss bubbles,
remember u have one more paper to write *sigh*

Jun 4, 2009

Wedding Invitations

School holidays = Wedding Wedding Wedding

Got 2 wedding invitations in June that I really wish to go to.
One is Aira's bro, Ridha's at Seremban on the 13th June and Aida's on the 20th at Taman Cempaka.
I really want to go to Ridha's wed since it had been awhile since I last met Aira herself. I miss her. And during school life, we used to hangout at her place selalu jugak sbb her house paling dekat dengan sekolah. After school, jalan pergi rumah Aira lepak2, and layan cerita Ada Apa dengan Cinta, Never Been Kissed etc. Oh, i miss that moment sangat. Her parents sangat baik and her grandma masak sangat sedap.

And Aida is my ex-classmate kat SAB, and i know her since primary. No2. since kindergarten, Tadika Al-Watan. My cousin Sis Mala knows her older sister and my cousin Diba knows her younger sister. and her mom is my neighbour's friend. We are not that close, buts see the connections? Nak pergi jugakkk..

The problem is that both weddings bukan dalam hari or minggu yang sama. 2 different weeks, berturut-turut. Macam mane nak pilih nak balik KL utk wedding yg mane.... :(

Girlfriends, what's your call?

Had gone through one hell of a dramatic week. Haha.
Things happened, we cannot go back and change it like how we want it to be kan. So, look foward (not frontward, eh. ;p) and hope for the best, ok. I'm glad that everything turned out well, and I'm happy that u're happy.

Memang cinta itu buta tak mengenal segalanya
namun beta tak berdaya hanya aku berserah
Oh Tuhan yang berkuasa
Lihatlah aku kecewa

Demi alam yang luas bebaskan beta lepas..


ok tak, sunshine? ;p

Jom layan When Harry Met Sally. So in the mood... ;)

p/s: i love you.